این مستندساز خوزستانی که فیلمهای برجسته متعددی با موضوع نفت دارد، در سن ۴۷ سالگی بر اثر ابتلا به بیماری دار فانی را وداع گفت.
آرش کوردسالی
به گزارش نفت آنلاین او که در میان همکاران، علاقهمندان و شاگردانش به حسن خلق، خلاقیت در هنر و چیرهدستی معروف بود، پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ پس از تحمل یک دوره بیماری، از میان ما رفت.
آرش کوردسالی به دلیل تجربه دورهای که در صنعت نفت شاغل بود با مسائل اجتماعی صنعت نفت آشنایی کامل داشت و با ساخت فیلم مستند "نفت" در سال ۱۳۸۲ به عنوان موفقترین جوان استان خوزستان در زمینه فیلم معرفی شد، نمونهی روشنی از یک فیلمساز موفق بود که برای رسیدن به علاقه اش راه سخت و درازی را طی کرد.
او با فیلم "تهران ۹۹۵" که اشاره به فاصله شهر مسجدسلیمان تا تهران دارد به مصائب نفت در مسجد سلیمان پرداخت که در جشنواره بینالمللی فیلم مستند حقیقت به عنوان مستندساز برتر جنوب شناخته شد.
آرش کوردسالی، مستندساز خوزستانی، فیلمهای مستند مستقل همچون «نفت»، «دیوار»، «تهران ٩٩٥»، «نفت، آتش، خاک» و… را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است.
در کنار نمایش آثارش در بسیاری از جشنوارههای معتبر بینالمللی و داخلی، او برای این مستندها جایزههای جشنوارههای معتبری مانند تندیس بهترین مستند جشنواره فیلم کوتاه تهران، تندیس بهترین مستند جشنواره حقیقت و… را نیز کسب کرد.
محمود رحمانی فیلمساز برجسته خوزستانی درباره او نوشت:
او فیلمسازی از نسل نخست فیلمسازان جوان پس از نخبگانی چون تقوایی و نادري و عياري بود با اینهمه بی آنکه پا بر شانه های کسی بگذارد تلاش کرد تا آغازگر باشد..اغازگر نسلی که کودکی شان قربانی جنگ شده بود.
آرش كورد سالي بي آنكه بخواهد محدود در موقعیت و مکان باشد فیلم هایی شرافتمندانه از خوزستان ساخت، فیلمهایی که برآمده از جانش بودند،او براي جشنواره ها نميساخت و دغدغه اش مردم بود .
بختياري بود و عاشق ايران ،برايش آدمها مهم بودند و آلام انسانها برايش اهميت داشتند نه تفاوت در رنگ و زبان ، قوم يا قبيله....
او بدون اينكه بخواهد ، آغازگر موجي از مستند سازي در جنوب شد كه بعد از مستند "نفت " براه افتاد فيلمسازهاي كه هر كدام خود آثار ارزشمندي به گنجينه سينمای ایران افزودند.