تاریخ انتشارجمعه ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲
کمیسر انرژی اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه آماده افزایش خرید گاز طبیعی مایع از آمریکا می‌شود تا رضایت ترامپ را برای لغو عوارض وضع‌شده بر واردات از اتحادیه اروپا جلب کند.
گاز
گاز
به گزارش نفت آنلاین به نقل از اویل پرایس، دن یورگنسن، کمیسر انرژی اتحادیه اروپا گفت این اتحادیه آماده خرید بیشتر گاز طبیعی مایع از آمریکا می‌شود تا رضایت ترامپ را برای تجدیدنظر درمورد عوارض وضع‌شده بر واردات از اتحادیه اروپا جلب کند.

وی گفت امکان خرید بیشتر گاز طبیعی مایع از آمریکا درصورتی‌که مخالف سیاست‌های انتقال به سمت انرژی‌های پاک نباشد، وجود دارد. یورگنسن همچنین تأکید کرد اتحادیه اروپا قرار است در سال جاری تعداد بالایی نیروگاه‌های خورشیدی و بادی نصب کند تا هزینه انرژی خود را پایین بیاورد.

ترامپ از آغاز ریاست‌جمهوری خود در ژانویه اتحادیه اروپا را برای خرید نفت خام و گاز طبیعی مایع از آمریکا جهت دوری از وضع عوارض بر واردات از این اتحادیه، تحت فشار قرار داده است.

ترامپ گفت:«تنها کاری که اروپا می‌تواند انجام دهد خرید سریع نفت و گاز از آمریکاست، وگرنه شامل عوارض ما می‌شوند».

ترامپ در این هفته هم‌زمان با وضع عوارض جدید، از اتحادیه اروپا خواست 350 میلیارد دلار گاز طبیعی اضافی از آمریکا خریداری کند تا مازاد تجارت با این کشور صاف شود.

وی گفت:«ما 350 میلیارد دلار کسری تجارت با اتحادیه اروپا داریم که به‌سرعت برطرف می‌شود. یکی از سریع‌ترین راه‌ها این است که اروپا انرژی ما را خریداری کند. آنها می‌توانند نفت و گاز آمریکا را بخرند و ما به‌سرعت 350 میلیارد دلار طی یک هفته به دست می‌آوریم. آن‌ها باید این مقدار انرژی را خریداری کنند».

350 میلیارد دلار گاز طبیعی مایع معادل 40 میلیون تن از این انرژی است. طبق اطلاعات اداره آمار اتحادیه اروپا، کل واردات گاز طبیعی مایع این اتحادیه در سال گذشته میلادی 75 میلیون تن بوده‌است.
https://naftonline.ir/news/31511/
منبع : خبرگزاری تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0