علی رغم وعده های داده شده توسط بعضی از نمایندگان مجلس و مسئولین دولتی در خصوص حذف محدودیت های سقف حقوق کارکنان نفت ، همچنان تحقق این وعده در هاله ای از ابهام قرار دارد.
به گزارش خبرنگار نفت آنلاین ، سال هاست بحث سقف حقوق کارکنان نفت در فضای مجازی و رسانه ای مطرح شده است و این موضوع کارکنان متخصص و کاردان صنعت نفت که در سخت ترین نقاط کشور در حال چرخاندن چرخ اقتصاد کشور هستند را آزار می دهد و علی رغم وعده های داده شده توسط بعضی از نمایندگان مجلس و مسئولین دولتی همچنان خبر از حذف این محدودیت بزرگ نیست!
آبانماه سال گذشته بود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان جلسه علنی، گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص لایحه برنامه هفتم توسعه را بررسی کرده و جزء ۲ بند الحاقی ماده ۱۸ لایحه برنامه را به تصویب رساندند.
بر اساس جزء ۲ بند الحاقی ماده ۱۸ لایحه برنامه؛ حقوق و مزایای دریافتی کارکنان وزارتخانهها و موسسات دولتی و نیروی های مسلح مشمول قوانین مربوطه است و با توجه به این بند دست وزارت نفت برای حذف محدودیت ها در طول برنامه هفتم توسعه بازتر شده است .
همچنین بهمن ماه سال گذشته بود که معاون حقوقی رییس جمهور در گردهمایی کارکنان پایانههای نفتی ایران در جزیره خارگ از چراغ سبز دولت برای برداشت سقف حقوق کارکنان نفت با توجه به سختی کار و تخصص آنها خبر داده بود .
طبق اعلام محمد دهقان دولت زمینه را برای برداشتن سقف حقوق کارکنان صنعت نفت فراهم کرده و پیشنهاد دولت به مجلس در خصوص سقف حقوق در قانون بودجه فراهم بوده است و این پیشنهاد با توجه به این انجام شد که دولت اعتقاد دارد افرادی که با این عظمت در حال کار و تولید هستند نباید در زمینه معیشت دچار نگرانی باشند.
در ادامه صحبت های مقامات مسئول در خصوص سقف حقوق کارکنان نفت ، مهدی علی مددی معاون وزیر نفت در منابع انسانی نیز آبانماه سال گذشته به جنوب سفر کرده بود و اعلام کردند: در حوزه نیروهای رسمی صنعت نفت دغدغه ای بنام سقف حقوق وجود دارد که منابع انسانی وزارت نفت برای حل آن راهکار و پیشنهادهایی را به شورای حقوق و دستمزد کشور ارائه کرده است.
با توجه به موارد ذکر شده و وعده های داده شده توسط مسئولین ، برداشتن محدودیت های سقف حقوق کارکنان متخصص صنعت نفت در سال جدید همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد و اگر فکری نشود زنگ هشدار در صنعت نفت به صدا درخواهد آمد ( البته سال هاست که به صدا در آمده است ) و مناطق عملیاتی نفت خالی از متخصصین زبده نفتی خواهد شد و درخواست انتقال از واحدهای عملیاتی به واحدهای ستادی و مناطق خوش آب و هوا بشدت افزایش خواهد یافت و حتی بعضی از آنها مهاجرت خواهند کرد و این بزرگترین ضربه به پیکره صنعت نفت خواهد بود.
ملی حفاری بودم و زمانی دکل مدرس کار می کردم . وسط دریا. دیدم فایده نداره و ولی کردم و الان دارم در اهواز لبنیات میفروشم و 10 برابر شرکت نفت پول در میارم .
ولی واقعا می دانم همکاران سابقم در مناطق عملیاتی دارن از جان مایه میزارن . پس آقایان مسئول هواشون رو داشته باشید
باسلام احتملا ما نفتی ها یه مشت مستشار خارجی هستیم که استخدام شده ایم و مزایاو اضافات سالیانه خارج از عرف و قانونی گر فته ایم و حالا از این دست به ما در فیش حقوق میدهند و از دست دیگردر پایان فیش از ما کسر میکنند اگر غیر قانونی هست چرا میدهید مثل این هست که شما به کسی کاری را واگذار بامبلغی حقوق واگذار کنی و پس از انجام بگویی این حقوقت ولی من دلم نمیخواهد به شما بدهم و به زور از او پس بگیری و نکنه دیگر اینکه سقف خانه ما یکی هست چرا سقف حقوق ما سه تا هست واین من درآوردی ها چی هست اصلا ندید که بگیرید منت هم نگذارید اگر هم به ما نیاز ندارید یه مصوبه بدهید مثل سال ۸۱ و اجازه بدهید ما با همین حقوق و بدون کسر سنوات بازنشست شویم بریم رد کارمان پفک خرید و فروش کنیم از اینحا بیشتر در میاوربم. من الله توفیق
آنها که این برنامه ریزی کردند برای وزارت نفت سقف حقوق گذاشتند برای نابودی وزارت نفت است اگر واقعان کسانی در به این اقدام زدند شناختی بر نفت بداشتند پول یک شب. یک واحد عملیاتی که از چرخه تولید خارج بشود بندازی یک سال حقوق کارمندانوزارت نفت نمی شود حالا تمام نیروهای جوان دارند از صنعت نفت مهاجرت می کند باید تبریک گفت به آنهایی دست به این کار زدند
آنها که این برنامه ریزی کردند برای وزارت نفت سقف حقوق گذاشتند برای نابودی وزارت نفت است اگر واقعان کسانی در به این اقدام زدند شناختی بر نفت بداشتند پول یک شب. یک واحد عملیاتی که از چرخه تولید خارج بشود بندازی یک سال حقوق کارمندانوزارت نفت نمی شود حالا تمام نیروهای جوان دارند از صنعت نفت مهاجرت می کند باید تبریک گفت به آنهایی دست به این کار زدند