تاریخ انتشارشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران از حفاری و تکمیل 195 چاه اکتشافی، توسعه ای/ توصیفی و تعمیری در دو سال گذشته خبر داد.
حمیدرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران | نفت آنلاین
حمیدرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران | نفت آنلاین
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران دکتر حمیدرضا گلپایگانی ضمن تبریک هفته دولت و بزرگداشت یاد و نام شهیدان رجایی و باهنر دو اسوه خدمتگزاری و ساده زیستی گفت: از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون در راستای برنامه های صنعت نفت 195 حلقه چاه با ثبت متراژ 158 هزار و 410 متر در مناطق خشکی و دریایی کشور حفر و تکمیل نهایی و از سوی شرکت های بهره بردار نفتی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران در مدار تولید قرار گرفت. 
 
وی افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان سختکوش این شرکت در مدیریت‌های عملیات یک، دو، سه و دریا در این مدت تعداد 13حلقه چاه 201روز زودتر از برنامه‌ پیش بینی شده از سوی کارفرماها، تکمیل شد که از نظر ارزش اقتصادی و تولیدی شدن زود هنگام چاه ، بسیار با ارزش است. 
 
گلپایگانی ارائه خدمات فنی تخصصی یکپارچه را وجه تمایز شرکت ملی حفاری ایران با دیگر شرکت های فعال در عرصه صنعت حفاری عنوان و اظهار کرد: از سوی مدیریت خدمات فنی حفاری در دو سال اخیر 9 هزار و 562 عملیات در قالب افزون بر 20 نوع خدمات فنی و مهندسی به چاه‌های نفت و گاز در مراحل حفاری و یا در حال بهره برداری شامل لوله مغزی سیار، سیمانکاری، اسیدکاری، حفاری فروتعادلی، حفاری با هوا ، آزمایش بهره ‌دهی چاه، تزریق نیتروژن، لوله گذاری چاه و .... ارائه گردید. 
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران همچنین در همین ارتباط به انجام 2 هزار و 336 مورد خدمات در بخش های نمودارگیری سطحی، نمودارگیری گیری درون چاهی و چاه پیمایی و حفاری 91 حلقه چاه به صورت افقی و جهت دار اشاره داشت که به همت متخصصان مجرب شرکت محقق شد. 
 
 
 وی درباره پروژه‌های حفاری در دست اجرا یا اجرا شده در دو سال گذشته توضیح داد: در زمان حاضر این شرکت در اجرای طرح های توسعه ای شرکت ملی نفت ایران در پروژه‌ های حفاری در میدان های نفتی و گازی اهواز، مارون، سولابدر، کیش، آبان ، پایدار غرب و چاه های اکتشافی در استان های خوزستان ، فارس و اردیبل در حال کار می‌باشد و این در حالی است که پروژه‌های حفاری در میدان نفت شهر، سپهر و جفیر و تعمیر چاه‌های ژئوترمال (زمین گرمایی) در استان اردبیل را تکمیل و تحویل کارفرماها شد. 
 
 گلپایگانی تقویت ساخت داخل با استفاده از توان سازندگان و صنعتگران داخلی و شرکت های دانش بنیان را از اولویت ها و رویکردهای شرکت عنوان کرد و گفت: حمایت از تولید کنندگان داخلی و بومی سازی قطعات و تجهیزات صنعت راهبردی راهبردی حفاری خط مشی اصلی شرکت بوده است و طی این مدت علاوه بر تأمین قطعات و تجهیزات پر مصرف از منابع داخلی، شمار قابل توجهی قطعه و تجهیز مورد نیاز نیز تولید بار اول گردیده است. 
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به چابک سازی سازمان و توانمندسازی نیروی انسانی اشاره و افزود: به منظور ارتقای کارایی مجموع کارکنان در سطوح مختلف ، آموزش‌های تخصصی در سر فصل برنامه های شرکت قرار داد و در مدت پیش گفته دوره‌های مختلف مهار فوران چاه (IWCF)، برق، مکانیک، سیالات، ایمنی و همچنین آموزش های تخصصی سرچاهی و مدیریت کیفیت به صورت حضوری و با استفاده از بستر فضای مجازی برگزار و از سوی دیگر اصلاح ساختار، فرایندگرایی، یکپارچه سازی برنامه های نرم‌افزاری و کیفیت گرایی مورد توجه ویژه قرار گرفته است. 
 
وی گستره عملیاتی شرکت را در استان ‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، ایلام، کرمانشاه، خراسان رضوی ، فارس و اردبیل، عنوان و اظهار کرد: کارفرماها و متقاضیان عملیات حفاری و خدمات فنی و مهندسی این شرکت، شرکت های ملی مناطق نفتخیز جنوب، ، مهندسی و توسعه نفت (متن)، نفت وگاز پارس، نفت و گاز اروندان، نفت مناطق مرکزی، فلات قاره ، پترو ایران، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و چند شرکت بخش خصوصی می باشند. 
 
گلپایگانی عملیات جداسازی، مونتاژ، برپایی و جابجایی دستگاه های حفاری را در مناطق عملیاتی در اقصی نقاط کشور کاری سخت، پیچیده و نیازمند متخصصان ماهر و کارآزموده دانست و گفت: در دولت سیزدهم در راستای پاسخگویی به نیازهای شرکت های متقاضی و براساس برنامه های صنعت نفت 183 دستگاه حفاری با استفاده از بیش 11 هزار کشنده سنگین و فوق سنگین و در قالب بار ترافیکی در مناطق عملیاتی جابجا شده است که کاری اساسی در پشتیبانی از تولید محسوب می شود.
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به نقش این شرکت در ایجاد فرصت های شغلی، افزود: علاوه بر اینکه با بومی شدن صنعت حفاری در کشور بالغ بر 18 هزار نفر به صورت مستقیم در قالب رسمی، قراردادی و پیمانکاری فرصت اشتغال یافته اند، از سوی دیگر با استقرار دکل های حفاری در مناطق عملیاتی استان ‌های مختلف برای بیش از 900 نفر از ساکنان مناطق پیرامونی به صورت روزانه از سه تا دو سال فرصت کار ایجاد شده است. 
 
وی با بیان اینکه صنعت حفاری کلید واژه فتح میدان های نفتی و گازی است و حفظ و نگهداشت تولید و توسعه مخازن در گرو توجه به این صنعت راهبردی است، به حفاری چاه های نفت و گاز در دو سال گذشته برای شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب به عنوان بزرگترین شرکت کارفرمایی اشاره و تصریح کرد: در این مدت از مجموع چاه های حفر شده توسط ملی حفاری، از 149 حلقه چاه در گستره عملیاتی مناطق نفتخیز جنوب بوده است.
 
گلپایگانی گردش مته حفاری به پشتوانه کالای ایرانی را از سیاست ‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در این شرکت عنوان کرد و گفت: مرور فعالیت های شرکت مبین این نکته است که هیچ تحریم و محدودیتی نمی‌تواند برنامه‌های صنعت نفت کشور را در زمینه توسعه میادین و تولید متوقف کند و سختکوشان این شرکت پا به پای تلاشگران صنعت نفت به صورت جهادی در میدان عمل، حضوری فعال دارند . 
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران به افزایش شمار دکل های فعال این شرکت از 56 دستگاه در آغاز فعالیت دولت سیزدهم به 64 دستگاه در زمان حاضر و روند افزایش بهره وری در شرکت ، افزود: تلاشگران این مجموعه بزرگ صنعتی با تکیه بر دانش فنی و تجربیات میدانی این توانمندی را دارند که در هر میدان نفتی خدمات عملیات حفاری و فنی و مهندسی را ارائه نمایند. 
 
وی در همین ارتباط توسعه کسب و کار و ارتقاء سهم بازار حفاری را از رویکرد های مهم شرکت دانست و اظهار کرد: در راستای رضایت مندی کارکنان طرح طبقه بندی مشاغل ، بروز رسانی مطالبات کارکنان، پرداخت به موقع حقوق و مزایا، اجرای (بند د و بند و) ایثارگران، ایجاد کمیته های مختلف با هدف پیگیری و حل مشکلات و مسائل کارکنان، اصلاح ساختار، تغییر فرآیندها، نظم و انضباط مالی و اداری، بهینه سازی هزینه ها، چابک سازی سازمان، افزایش بهره وری و ... در فهرست برنامه های اولویت دار شرکت قرار دارد.
https://naftonline.ir/news/28904/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

0