فیلم ها و تصاویر ارسالی به نفت آنلاین نشان می دهد پرسنل رسمی شرکتهای پتروشیمی واگذار شده به هلدینگ خلیج فارس برای تحقق مطالبات خود گردهمایی صنفی انجام دادند.
این گردهمایی های صنفی که در سال گذشته نیز چندین بار انجام شده بود ، پس از توقف پرداخت مطالبات از سوی اداره کار منطقه ویژه شدت گرفت .
کارکنان رسمی شرکت های واگذار شده در پیام های ارسالی خود به نفت آنلاین می گویند: مدیران عامل پتروشیمیهای منطقهی ویژه اقتصادی،با فشار مدیریت منابع انسانی هلدینگ مانع دریافت مطالبات قانونی کارکنان رسمی شاغل در منطقه ویژه ماهشهر شدهاند و با وجود آرای دیوان ، هنوز خیل عظیمی از پرسنل موفق به دریافت مطالبات خود نشدهاند و فقط تعداد اندکی از مدیران سطح اول و میانی به واسطه نفوذ خود توانستند مبالغ بسیار هنگفتی را در سال گذشته دریافت نمایند.
لازم به ذکر است پرسنل رسمی شرکتهای پتروشیمی واگذار شده به هلدینگ خلیج فارس،از سال ۹۲ همزمان با پیاده سازی اصل ۴۴ خصوصیسازی و بصورت یکجانبه ،از وزارت نفت جدا شده و براساس یک قرارداد فیمابین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت هلدینگ خلیج فارس و به دور از موافقت و رضایت کارکنان رسمی، واگذار گردید ، اما تا کنون هلدینگ علیرغم شفافیت و صراحت قانون خدمات کشوری (ماده ۲۱) از عمل به وظایف قانونی مربوط به شرکتهای واگذار شده استنکاف کرده و لهذا حقوق هزاران نفر از کارکنان رسمی در هاله ای از ابهام و بلاتکلیفی قرار گرفته است.
کارکنان رسمی همچنین نسبت به این بیتفاوتی مدیران و مسئولین هلدینگ خلیج فارس در طی دوره های تصدی مدیریت های پیشین و فعلی اعلام نارضایتی کردهاند.
این عزیزان در پایان ضمن اینکه انجام چنین گردهمایی های صنفی توسط کارکنان فقط برای تحقق مطالباتشان است خواستار پایان بلاتکلیفی خود توسط مدیریت ارشد هلدینگ خلیج فارس شدند.
حیف که این پتروشیمیها عموما به اسم خصوصی سازی ، غارت شده اند
حیف - حیف - حیف
خصوصی سازی = تبعیض
خصوصی سازی = ایجاد نارضایتی
خصوصی سازی = ایجاد بی اعتمادی
خصوصی سازی = تخریب سرمایه اجتماعی
خصوصی سازی = مرگ ایمنی و هزینه حوادث
خصوصی سازی = ناپایدارسازی کشور
سلام
لطفا توضيح بدهيد دقيقا منظور از تضييع شدن حق چيست؟ تا جايي كه من ميدانم ماده 21 بنفع كارمندان رسمي نيست چون بحث انتقال رو مطرح كرده كه غيرممكنه و بعد بحث بازخريد سنوات ...