رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت گفت: ریسک کمتر و حداکثر بازدهی در طول زمان و در شرایط مختلف اقتصادی، دو عامل مهم در انتخاب نوع داراییهاست.
به گزارش نفت آنلاین بهنقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در شصتوپنجمین نشست شورای عالی پروژههای گروه اقتصادی صندوقها اظهار کرد: در بازههای زمانی پنجساله و از سوی هیئتامنا، چارچوب سبد سرمایهگذاری صندوقها مشخص میشود.
وی افزود: براساس تازهترین مصوبه امنا، محدوده سرمایهگذاری صندوقها حوزه تخصصی نفت و انرژی مشتمل بر صنایع بالادستی صنعت نفت، میاندستی و تکمیلی مرتبط با همین صنعت است.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت گفت: «ریسک کمتر و حداکثر بازدهی در طول زمان و در شرایط مختلف اقتصادی» دو عامل مهم در انتخاب نوع داراییهاست.
بیات ادامه داد: در طول زمان، با رصد دقیق بازارهای مالی و اقتصادی، سبد گروه اقتصادی صندوقها در چارچوب مصوبات هیئتامنا بهینه میشود و در صورت لزوم، با نظر بخشهای تخصصی شرکت سرمایهگذاری اهداف، سهام سودمندتر جایگزین برخی سهمها خواهد شد.
وی با یادآوری چارچوب سبد سرمایهگذاری گروه اقتصادی صندوقها درباره مسیر توسعه شرکتهایی که صندوقها در آنها سهام مدیریتی یا کنترلی دارند، تأکید کرد: شرکتهای گروه موظف هستند در چارچوب حوزه تخصصی خود توسعه یابند. توسعه تخصصی سبب حفظ و افزایش منابع خواهد شد. یکی از مبانی موفقیت پایداری صندوق نفت، ورود به بخش سرمایهگذاری در حوزهای است که دانش و نخبگی دارد، ازاینرو همه شرکتهای آن در فهرست نشانهای تجاری سطح بالا قرار دارند.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت بر لزوم تکمیل واحد FRW شرکت نفت سپاهان تأکید کرد و گفت: از اهداف سال پیش رو، تکمیل این واحد است که اکنون با پیشرفت ۹۰درصدی، در مسیر ایجاد ارزش افزوده صنایع روغنی و نفتی قرار دارد.
شرکت نفت سپاهان، از شرکتهای گروه اقتصادی صندوق بازنشستگی صنعت نفت، بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده روغن پایه گروه یک در غرب آسیاست و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن روغن و انواع فرآورده مازاد بر نیاز کشور را به کشورهای شرق آسیا، هند، امارات و... صادر میکند. سال گذشته این شرکت در کنار سایر شرکتهای تولیدی ازجمله پتروپالایش کنگان، نقش بسزایی در تأمین نقدینگی پرداخت تعهدات قانونی مستمری و مقرری صندوقها ایفا کرد.