تاریخ انتشارسه شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: طرح های موسوم به توسعه 28 میدان با کاربست روزآمد ترین شیوه های قراردادی و استفاده از نظرات کارشناسان فنی، مهندسی و حقوقی وزارت نفت تدوین شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران | مهندس سید عبدالله موسوی
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران | مهندس سید عبدالله موسوی
به گزارش نفت آنلاین ؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهندس سید عبداله موسوی افزود: این طرح ها به صورت EPD و  EPC و با استفاده از منابع مالی داخلی در قالب سرمایه گذاری در حال انجام و از منظر کارفرمایی و پیمانکاری دارای اهمیت فوق العاده ای می باشد.

وی با اشاره به طرح های مصوب صنعت نفت در راستای حفظ ، نگهداشت و افزایش  تولید نفت موسوم به پروژه های توسعه 28 میدان، تصریح کرد: حضور این شرکت در تحقق اجرای این طرح ها با برنامه و اثرگذار است.

موسوی گفت: این پروژه ها با استفاده از تجهیزات و دکل های حفاری و ارایه یکپارچه خدمات فنی مهندسی در گسترده شرکت های ملی مناطق نفتخیزجنوب و نفت مناطق مرکزی ایران اجرا می شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت:  در این زمینه شرکت های  ملی مناطق نفتخیز جنوب، نفت مناطق مرکزی ایران و  فلات قاره برای نخستین  بار با تجمیع تمامی فعالیت های سطح و تحت الارضی و تمرکز بر استفاده از توانمندی  پیمانکاران ایرانی و انجام مطالعات مهندسی تفصیلی و حفاری این پروژه ها را اجرا می نمایند.

وی افزود: تامین بیش از 95 درصد کالای مورد نیاز طرح های ذکر شده از تولیدات شرکت های داخلی ، زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال و  توسعه  مسئولیت های اجتماعی در مناطقی که این طرح ها اجرا خواهد شد در بر دارد.

 موسوی اظهار کرد: استاندارد سازی فعالیت ها و رعایت الزامات  زیست محیطی وHSE   از یکسو و تکیه بر توان داخلی از سوی دیگر در تحقق برنامه های پیش بینی شده در راستای توسعه و استمرار تولید پایدار و حفظ جایگاه صنعت نفت کشور در اوپک از طریق اجرای این طرح ها  بسیار حائز اهمیت است.

  مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: از دیدگاه پیمانکاری نیز تجمیع فعالیت ها موجب گردیده که جامعه پیمانکاران ایرانی نسبت به ارتقاء توان خود در انجام کار و برنامه های مرتبط با مطالعات مهندسی،  تامین کالا و اجرای عملیات در بخش سطح الارضی شامل احداث موقعیت، تسهیلات سر چاهی، خطوط لوله جریانی،  جاده های دسترسی،  برق رسانی،  احداث واحدهای نمک زدایی،  توسعه چند راهه ها و  در بخش تحت الارضی مطالعات مهندسی  و برنامه ریزی اجرای عملیات حفاری  اقدام نمایند.
وی در همین ارتباط افزود:  بکارگیری دکل های حفاری با الزامات تبیین شده از سوی مقام عالی وزارت نفت،  تامین کالا ، مواد و تجهیزات و انجام تمامی خدمات مورد نیاز موجب خود باوری،  ارتقاء  دانش فنی، ایجاد ساختار سازمانی مناسب پروژه ای، ارایه برنامه زمان بندی ، مدیریت و بهینه سازی هزینه ها و در نهایت  موجب رونق بخش اقتصادی کشور می شود.

موسوی اظهار کرد: در پروژه های واگذار شده به شرکت ملی حفاری ایران در گچساران و نفت شهر عملیات حفاری در قالب EPD در حال انجام است و اجرای کار از پیشرفت قابل قبولی برخوردار می باشد.

 مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: برای شش مناقصه  در دست اجرا،  این شرکت با دیگر شرکت های  E&P و EPD قرارداد مشارکت امضاء و با شرکت هایی که در لیست تأمین کنندگان کالا (Vendor List) وزارت نفت ثبت شده اند تفاهمنامه همکاری منعقد و مبادله نموده است.
https://naftonline.ir/news/19780/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

تازه ترين نظرات
0