به گزارشنفت آنلاینبه نقل از ایرانپترونت، محمدرضا کارگر، ضمن بیان این مطلب افزود: من به کوچکی یا بزرگی این موزه نگاه نمیکنم بلکه به عقلانیتی که در صنعت نفت ایجاد شده تا خاطرات خود را حفظ کند، به بالندگی، رشد، فرانگری و توسعه دست یابد، مینگرم.
وی با اشاره به این که جریان راهاندازی موزه های نفت برای اولین بار در وزارت مهندس زنگنه اتفاق افتاد گفت: بدون شک ایشان معمار این اتفاق بودند و من دست تمام کسانی را که در این امر مهم و بزرگ تاریخی قد علم کردند، ایستادند و تلاش کردند، می بوسم، حتی افرادی که ممکن است نام آنها هیچگاه برده نشود، اما در این عرصه زحمت کشیدند.
کارگر همچنین به برخی از کارکنان صنعت نفت اشاره کرد که بر اساس مسوولیت فردی خود، از میراث این صنعت نگهداری کردند و گفت: دست آنها را هم می بوسیم که شالوده شکلگیری موزه های صنعت نفت بودند.
مدیرکل موزهها و اموال منقول و تاریخی سازمان میراث فرهنگی در ادامه تاکید کرد: امروز بر همه کارکنان صنعت نفت واجب است که از این حرکتی که شکل گرفته حمایت کنند و اگر دوستدار صنعت نفت هستیم و میخواهیم به تاریخ و پدرانمان احترام بگذایم و برای آیندگانمان یک میراث ملموس و افتخارآفرین به جا بگذاریم، باید میراث صنعت نفت را برای آیندگان نگاه داریم.
کارگر همچنین از موزه کارآموزان آبادان به عنوان بهانهای برای گفت و گوی بین نسل ها یاد کرد و با طرح این پرسش که برای ماندگاری صنعت نفت که سرمایهای بشود برای نسل آینده تا کنون چه کردهایم، افزود: اگر این موزه نباشد آن خاطرات هم از بین خواهد رفت، نفتی که حافظه خود را نتواند نگه دارد، یک صنعت مهجور خواهد بود.