مراسم باشکوه تجدید میثاق با ولایت به همت شرکت ملی حفاری ایران و با حضور صدها نفر از پرسنل شرکتهای ملی حفاری ، مناطق نفتخیز ، اروندان ، پخش ، گاز ، خطوط لوله ، بهداشت و درمان نفت و ..... در شهرک نفت اهواز برگزار شد.
از نکات جالب این مراسم باشکوه حضور کارکنان شرکت ملی حفاری ایران با لباس رسمی حفاری بود.
با سلام خدمت مردان غیور نفت اولا نفت و حفاری نداریم همه یکی هستند مسلما ملی حفاری زیر مجموعه وزرارت نفت وهمه در رکاب این مملکت زحمت میکشن وبه همه خسته نباشید می گم و ارزوی موفقیت برای همگی
واقعا آفرین به ملی حفاری چقدر زیبا و منظم نیروهاشون در مراسم شرکت کردند
با لباس قرمز ملی حفاری
اما مناطق نفتخیز که ادعا دارد ملی حفاری پیمانکار آنهاست اصلا چنین نظمی را نداشتند
بانی این مراسم بصورت صد درصد شرکت ملی حفاری ایران بود
مناطق فکر نکنه ملی حفاری توی اینطور مراسمات نیز پیمانکارش است
خوبه خود نفت آنلاین هم به نظم بچه های حفاری در پوشیدن لباس اشاره کردن
رقابت کنید درصداقت و راستی و در انجام وظیفه. السابقون السابقون اولئک المقربون . حالا ملی حفاری پیمانکار شرکت نفت باشد اشکال که ندارد و عیب هم نیست جای خود !. که باید افتخار هم داشته باشیم به اینکه: اینقدر توانایی و ظرفیت انجام امور صنعتی بویژه فنون خاص حفاری را شرکت ملی حفاری داشته و دارد که منتخب شرکت نفت باشد و با همه سخت گذر بودن این دشت سیصد ساله راه!! موفق بوده و موجب رضایت متقاضیان انواع عملیات تخصصی و بسیار تخصصی حفاری. دشت سیصد ساله راه برداشتی ازبیان و تعبیرمولاناست در تصویر سختی یا دور ودرازبودن مسیر رسیدن به اشراق و کشف و شهود . س.ب.