کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جنجال فیش حقوقی مدیر صنعت پتروشیمی

6 اسفند 1403 ساعت 9:17

مجری صدا و سیما: کارکنان رسمی صنعت نفت سقف حقوق دارند اما مدیر منابع انسانی یک شرکت پتروشیمی ۲۴۷ میلیون تومان حقوق می گیرد!


⬅️ نفت آنلاین : حقوق نجومی مدیران صنعت پتروشیمی فقط به همین یک نفر خلاصه نمی شود! بعضی از مدیران در این صنعت حتی از این میزان نیز حقوق بیشتری می گیرند! این در حالی است که خود متخصصین و زحمت کشان صنعت پتروشیمی حتی یک چهارم این مبلغ را دریافت نمی کنند و این حقوق فقط مختص مدیران و نورچشمی هاست.

 
البته غیر از فیش حقوقی بسیاری از مزایای دیگر برای مدیران صنعت پتروشیمی وجود دارد! ماشین سازمانی! هزینه مسکن ! سفرهای تفریحی و .....البته اگر شخصی واقعا متخصص باشد هر چقدر حقوق و مزایا بگیرد نوش جانش! چون ده برابر این حقوق را خارج از کشور به او می دهند.... اما افسوس که بسیاری از این افراد نجومی بگیر در صنعت پتروشیمی متخصص هم نیستند و با رانت به این جایگاه رسیده اند.


کد مطلب: 31107

آدرس مطلب :
https://www.naftonline.ir/video/31107/جنجال-فیش-حقوقی-مدیر-صنعت-پتروشیمی

نفت آنلاین
  https://www.naftonline.ir