به گزارش نفت آنلاین به نقل از روابطعمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در این مراسم که روز دوشنبه ۲۷ اسفند ماه برگزار شد، مهندس پیرامون افزود: باید به ماشینآلات و وسایل حملونقل مناسب تجهیز شویم، هرچند هنوز از شرایط مطلوب فاصله داریم. اما باید تلاشمان را برای کاهش دغدغه شرکتهای بهرهبرداری و همکاران در ستاد درخصوص وضعیت خودروها دوچندان کنیم.
وی همچنین به وضعیت خودروهای ملکی اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت بالای خودروهای ملکی و شرایط اقتصادی، باید توجه کنیم که تخصیص خودروها بهطور مطلوب و مطابق با ضوابط انجام شود تا از بینظمی جلوگیری شود.
مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب در ادامه، بر اهمیت ماشینآلات برای پشتیبانی از تولید تأکید کرد و افزود: برای پشتیبانی از تولید حجیم، باید بر تعمیرات اساسی ماشینآلات سنگین و سایر مسائل مرتبط با روزآمدی آنها نظارت داشته باشیم؛ چرا که این بخش از خودروها در زمینه مسئولیتهای اجتماعی، بهویژه در بحرانها بسیار کارگشا هستند.
پیرامون در پایان ضمن قدردانی از زحمات مجموعه مدیریت ترابری و پشتیبانی تولید به ورود خودروهای برقی اشاره کرد و گفت: مناطق نفتخیز جنوب باید در زمینه فناوریهای جدید، همواره پیشرو باشد، این مهم در مورد اتوبوسهای برقی برای خدماتدهی به کارکنان، نیز بسیار ضروری است.
پیوستن به پویش "نه به تصادف"
در انتهای این مراسم، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان نیز درخصوص ارتقای فرهنگ سلامت و کاهش آمار تصادفات جادهای سخنانی ایراد کرد و در پایان، همراه با مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب به نمایندگی از کلیه همکاران به پویش "نه به تصادف" پیوست.