کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

اعتراض کارگران حفاری نفت عراق به نابرابری مزدی

خبر گذاری ایلنا , 15 اسفند 1403 ساعت 16:59

جمعی از کارگران حفاری نفت عراق در جنوب این کشور به بی‌عدالتی مزدی و تبعیض‌ها اعتراض کرده و کار را متوقف کردند.


به گزارش نفت آنلاین، به نقل از خبرگزاری شفق عراق، روز دوشنبه، تعدادی از کارکنان شرکت حفاری عراق (I. D. C) تجمعی چندساعته را در سایت بهره‌برداری و کشف بصره برگزار کردند و خواستار مزایای مساوی با کارمندان رسمی وزارت نفت این کشور شدند. 

نشوان ابوالحیل، یکی از اعضای هیئت مدیره این شرکت، اظهار می‌کند: کارگران در منطقه البرجیسیه در شمال میدان نفتی غرب بصره، در یک تظاهرات اعتراضی خواستار یکپارچگی و همسان شدن حقوقی شدند. البته اعتراضاتی نیز در سایت‌های مشابه جنوب عراق توسط نیروهای حفاری و بهره‌برداری نفت صورت گرفته است.
 
ابوالحیل اضافه کرده است: «کارمندان از وزارت نفت احساس مشکل می‌کنند، زیرا همچنان دولت نیروهای کارمندی و کارکنان شرکت‌های خارجی را بر پرسنل شرکت دولتی حفاری عراق اولویت می‌دهد. تصمیمات اخیر دولت برای نابرابرسازی
حقوق، سیاستی است که شرایط کاری را برای ما بدتر کرده است. همچنین حذف کارکنان I.D.C از بودجه وزارتخانه‌ای به اسم واگذاری و کوچک‌سازی دولت مورد اعتراض بوده است.


کد مطلب: 31167

آدرس مطلب :
https://www.naftonline.ir/news/31167/اعتراض-کارگران-حفاری-نفت-عراق-نابرابری-مزدی

نفت آنلاین
  https://www.naftonline.ir