به گزارش نفت آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران، غلامرضا جمالی در نشست خبری که ظهر امروز (دوشنبه 17 اردیبهشت ماه) برگزار شد، به استقبال کم نظیر شرکت های خارجی برای حضور در نمایشگاه امسال اشاره کرد و گفت: متراژ در نظر گرفته شده برای این شرکت ها در مقایسه با دوره پیشین، با رشد بیش از 2 برابری، از 2000 مترمربع به حدود 5000 مترمربع افزایش یافته است.
وی با اشاره به ثبت نام ۱۵۰۰ شرکت ایرانی و ۲۵۰ شرکت خارجی در این دوره نمایشگاه، گفت: استقبال کم نظیر شرکت های خارجی علیرغم تبلیغات سوء علیه دیپلماسی انرژی کشورمان انجام شده و مبین این حقیقت است که اعتماد به صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای مختلف جهان، در حال افزایش است.
وی اضافه کرد: نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به عنوان بزرگترین نمایشگاه کشور و غرب آسیا، یکی از بزرگترین نمایشگاه های صنعت نفت در دنیاست و بههمین دلیل این نمایشگاه اتفاقی فراتر از یک رویداد نمایشگاهی در کشورمان به شمار می رود.
* استفاده از حداکثر فضای مجاز نمایشگاهی
جمالی در خصوص محرومیت برخی از شرکت های درخواست دهنده برای حضور در نمایشگاه امسال نیز گفت: علیرغم تمام تلاش های صورت گرفته، با توجه به محدودیت فیزیکی، جانمایی شرکت ها بر اساس بیشترین حجم فضای ممکن و در اختیار صورت گرفته است.
رییس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: در نمایشگاه امسال که از 19 تا 22 اردیبهشت ماه برگزار می شود، شرکت ها در فضایی به وسعت 70 هزار متر مربع، به عرضه دستاوردهای خود در صنعت نفت خواهند پرداخت.
وی اضافه کرد: شرکت های حاضر در نمایشگاه بیست و هشتم صنعت نفت، افزون بر شرکت های ایرانی، ملیت هایی از 12 کشور جهان را در بر می گیرد و در این دوره، کشورهای مطرحی همچون روسیه، چین، آلمان، فرانسه، ژاپن، کانادا، ایتالیا، ترکیه، بلاروس، هندوستان، اتریش، آرژانتین حضور خواهند داشت.
به گفته جمالی، در نمایشگاه امسال نیز همچون سال های گذشته، شرکتکنندگان از بخشهای صنایع بالادستی، میاندستی و پاییندستی صنعت نفت به همراه تولید کنندگان تجهیزات صنعت نفت و تولیدکنندگان بار اول و دیگر گروههای کالایی صنعت نفت شرکتهای دانشبنیان حضور خواهند داشت.
مدیر بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت افزود: انتخاب و جانمایی شرکتهای فعال در حوزه تولیدی مواد و فرآوردههای نفتی، گازی و پتروشیمی، شرکتهای خدمات فنی و مهندسی صنعت نفت، مراکز علمی، پژوهشی و فناوری و دانشگاهها، استارتاپها و شتابدهندهها، مشاوران، سرمایهگذاران مالی و بیمه، حوزههای تأسیساتی، مکانیک، برق، الکترونیک، ابزار دقیق، عایق، پوشش و رنگ، HSE، جوش و برش و دیگر گروههای کالایی و خدماتی، براساس اولویتبندی و شرایط و ضوابط مندرج در دستورالعمل های حرفه ای صورت گرفته است.
* زمینه سازی برای تحقق جهش تولید و بهینه سازی فناورانه در نمایشگاه صنعت نفت
رییس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه عنوان نمایشگاه امسال بر اساس اهداف صنعت نفت و در راستای شعار سال انتخاب شده است، گفت: تلاش داریم تا در روزهای برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، شعار "صنعت نفت، جهش تولید و بهینه سازی فناورانه" را در بخش های مختلف محقق سازیم.
جمالی از ایجاد بسترهای لازم برای تبادل نظر شرکت کنندگان، به اشتراک گذاشتن بهترین شیوهها و رسیدگی به چالشهای پیش روی صنعت نفت، به عنوان الزامات تحقق این شعار یاد کرد و افزود: در حاشیه این نمایشگاه نشست های تخصصی، رویدادهای هم اندیشی، میزگردها، کارگاههای آموزشی و همایش های متعددی با محوریت تحقق شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و همچنین شعار نمایشگاه با حضور مدیران ارشد صنعت نفت و مدیران شرکت های توانمند بخش خصوصی برگزار می شود.
وی ادامه داد: افزون بر این، در حوزه های جهش تولید، ازدیاد برداشت، بهینه سازی، افزایش سهم بخش خصوصی در بازارهای بین المللی انرژی، میادین دیجیتال و شرکت های دانش بنیان نیز شاهد برگزاری نشست های خبری و تخصصی خواهیم بود.
به گفته جمالی، رونمایی از تجهیزات مهم ساخت بار اول، بررسی چالش ها و راهکارهای پایانه های مدرن، صادرات ایمن و پایدار، معرفی طرح های توسعه ای و عملیاتی با رویکرد سرمایه گذاری، کالا، فناورهای نوین، برگزاری نخستین جشنواره بهره وری و تعالی سازمانی در شرکت ملی نفت ایران نیز از دیگر مواردی است که در جریان برگزاری نمایشگاه بیست و هشتم شاهد آن خواهیم بود.
* جانمایی تخصصی دانش بنیان ها، دانشگاه ها و استارت آپ ها
مدیر بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت، با بیان اینکه توجه به ساختار فناورانه در مجموعه صنعت نفت از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: بیش از 80 شرکت دانش بنیان، 23 دانشگاه و ظرفیت حضور 64 شرکت استارت آپی در محل سالن های 10 و 11 نمایشگاه بین المللی ایجاد شده است.
وی تاکید کرد: همچنین تلاش شده است تا بستر مناسب برای ارتباط این شرکت ها با شرکت های بزرگ و مطرح نفتی حاضر در نمایشگاه ایجاد شود تا در رشد و ارتقای فعالیت های آتی آن ها موثر باشد.
به گفته جمالی با توجه به اهمیت رویکرد اتصال بخش دولتی و خصوصی به عنوان یکی از دستاوردهای مهم نمایشگاه صنعت نفت، برنامه ریزی مدونی برای برگزاری رویدادهای جانبی در خلال نمایشگاه انجام شده است که ماحصل آن می تواند به عقد قراردادها و تفاهماتی منتهی شود که باعث دلگرمی و پویایی شرکت های خصوصی فعال در صنعت نفت خواهد بود.
مدیر بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنعت نفت در ادامه از برنامه ریزی برای امضای تفاهمنامه، توافق نامه، و قراردادهای متعدد بین بخشهای مختلف وزارت نفت و شرکتهای خصوصی خبر داد و تاکید کرد: در نمایشگاه سند حمکرانی مبتنی بر هوش مصنوعی شرکت ملی نفت ایران با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران رونمایی می شود.
رییس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: در کنار رویدادهای جانبی در نمایشگاه بیست و هفتم صنعت نفت، بیش از 150 قرارداد و یادداشت تفاهم به امضا رسید که با توجه به ارقام مربوط به قراردادهای نفتی، گردش مالی قابل توجهی را در میان شرکت های خصوصی صنعت نفت ایجاد کرده است.
وی افزود: در نمایشگاه امسال نیز همانند سال گذشته تلاش شده است تا به صورت زنده با بهره مندی از ظرفیت تلویزیون اینترنتی (NiocTv)، رخدادهای مهم، مصاحبه با نخبگان، مقامات مدعو، مهمانان ویژه و شرکت های فعال و دانش بنیان در بستر اینترنت بارگذاری شود تا غایبین بتوانند به صورت مستمر و همزمان در جریان تحولات مربوط به نمایشگاه قرار بگیرند.
رییس روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران در ادامه از حمایت های بی دریغ جواد اوجی؛ وزیر نفت، محسن خجسته مهر؛ مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، اداره کل روابط عمومی وزارت نفت و روابط عمومی های شرکت های اصلی وزارت نفت و شرکت های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران قدردانی کرد و گفت: برای برگزاری نمایشگاه امسال بیش از یکصد جلسه تخصصی- تحلیلی برگزار شده است.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بهعنوان اصلیترین و مهمترین رویداد نفتی ایران با حمایت و سیاستگذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار میشود و شرکتهای اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکتهای زیرمجموعه و تابعه آنها و دست اندرکاران اصلی صنعت نفت در آن حضور جدی و فعال دارند.
بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینهسازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود و علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی شرکت ملی نفت ایران به نشانی www.nioc.ir و سایت نمایشگاه صنعت نفت به نشانی www.iran-oilshow.ir مراجعه کنند.