به گزارش نفت آنلاین به نقل از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، پیروز موسوی اظهار کرد: از این رقم، ۱۰۰ میلیارد ریال بهصورت نقدی از سوی شرکتهای پتروشیمی مستقر در پارس جنوبی برای تأمین تجهیزات پزشکی، درمانی و بهداشتی به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: همچنین ٢٠٠ میلیارد ریال کمکهای غیرنقدی در قالب تهیه اقلام بهداشتی و پزشکی بهمنظور استقاده در اماکن و تأسیسات نفتی و همچنین برای کمک به شهرستانهای همجوار با صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر برای برخورداری شبکههای بهداشت و درمان و بیمارستانها اختصاص یافته است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس یادآور شد: با هدف مشارکت در ضدعفونی و گندزدایی محیط زندگی مردم شریف و ساکنان عزیز شهرها و روستاهای پیرامون تاسیسات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نیز بر اساس دستور وزیر نفت در قالب انجام مسئولیتهای اجتماعی، حدود ٥٠ شهر و روستای استان ضدعفونی و گندزدایی شد.
موسوی گفت: این درحالی است که تأکید صنعت نفت همزمان با انجام عملیات ضدعفونی اماکن عملیاتی در پالایشگاهها، کمپها، رستورانها و مراکز اجتماع کارکنان، توزیع اقلام بهداشتی و عملیات گندزدایی و ضدعفونی برای همسایگان و ساکنان محیطهای پیرامونی اهمیت ویژهای برای صنعت نفت داشت که خوشبختانه با همکاری فرمانداری و شوراهای شهر و روستا این مهم انجام شد و البته ادامهدار خواهد بود.
فرمانده ارشد شرایط اضطرار منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس همچنین با اشاره به اقدامهای کنترلی در سطح منطقه با توجه به حضور بیشترین حجم نیروی کار در این منطقه از کشور و همچنین استقرار صنایع متعدد و همجواری با مردم شریف شهرها و روستاهای اطراف پارس جنوبی گفت: صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تاکنون در مبارزه با ویروس کرونا و سلامت کارکنان و جامعه محلی با هدف کمک به سلامت جامعه محلی و استمرار تولید پایدار در سطح منطقه ویژه پارس تاکنون برنامههای متعددی برنامهریزی و اجرا کردهاند.
موسوی با اشاره به ابلاغیه وزیر نفت درباره برنامههای مبارزه با ویروس کرونا در مناطق تابع تصریح کرد: با ابلاغیه وزیر نفت، مسائل و مشکلات موجود مستمر و روزانه رصد و بررسی میشود.
وی با اشاره به تهیه زیرساختهای لازم در صورت بروز شرایط اضطرار گفت: نقاهتگاهها و تختهای قرنطینه مطابق ابلاغیه وزیر نفت برای استفاده جامعه محلی و کارکنان فراهم شده که خدای ناکرده در صورت بروز مشکل از آنها استفاده خواهد شد.
موسوی افزود: با برنامهریزیهای صورت گرفته درباره کاهش حضور نفرات و همچنین تعطیلی موقت کارگاهها و پروژههای اجرایی، در این منطقه طی یک ماه گذشته شاهد کاهش ٢٠ هزار نفری نیرو بودیم که این اتفاق به سلامت بیشتر کارکنان صنعت و جامعه محلی کمک کرده است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کاهش پروازهای ورودی و خروجی از طریق فرودگاه بینالمللی خلیج فارس و ممانعت از حضور کارکنان ساکن در استانهای پرخطر را از دیگر برنامههای اجرا شده در سطح منطقه برشمرد و گفت: در باره آمار ورودی و خروجی مسافر در فرودگاه عسلویه ما در یک ماهه اخیر در مقایسه با همین مدت در سال قبل با کاهش ٧٥ درصدی مسافر روبهرو بودهایم.