تاریخ انتشارشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
برنامه‎های توسعه‎ای نفت، فرصت ارزشمندی برای صنعت حفاری است
مهندس حیدر بهمنی با بیان این‎که شرکت ملی حفاری ایران برنامه‎های متعددی همسو با سیاست‎های اقتصاد مقاومتی تبیین کرده است، افزود: افزایش کیفیت خدمات، کار بر اساس برنامه‎های پیش بینی شده، بهبود کارکرد دستگاه‎های حفاری، بهبود میزان اثربخشی فعالیت‎های پژوهشی، تامین به‎موقع کالا، ارتقاء سطح HSE، بهبود عملکرد پروژه‎های حفاری، توجه بیش از پیش به منابع انسانی، توسعه و گسترش زیر ساخت‎های فناوری اطلاعات و سیستم‎های پشتیبان و ...، از جمله این برنامه‎هاست. وی گفت: برنامه‎های توسعه‎ای صنعت نفت، فرصت مغتنمی برای توسعه صنعت حفاری کشور است و با توجه به حضور شرکت‎های بین‎المللی به عنوان سرمایه‎گذار و مجری پروژه‎ها، رقابت در این عرصه بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: متخصصان و کارشناسان این صنعت تجربه خوبی در حفاری چاه‎های نفت و گاز دارند و و می‎توانند در هر میدان نفتی یا گازی در اقصی نقاط جهان وارد شوند که مصداق آن، حفاری و تکمیل بیش از چهار هزار و ٢٠٠ حلقه چاه نفت و گاز در سه دهه گذشته است.

ارائه ٨٨٨٢ مورد خدمات فنی تخصصی  به چاه‎های نفت و گاز

پس از آنکه ناصر قلی‎پور، مدیر برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران در هفته گذشته از حفاری و تکمیل ١٩٣ حلقه چاه نفت و گاز به متراژ ٢٩٣ هزار و ٦٠٥ متر از سوی این شرکت در سال ٩٥ خبر داد، علیرضا لایجی، معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی نیز به تشریح عملکرد این بخش در سال گذشته پرداخته است.

لایجی در این زمینه، از ارائه هشت هزار و ٨٨٢ مورد خدمات فنی تخصصی حفاری به چاه ‎های نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی کشور در سال ٩٥ خبر داد و گفت: پارسال مدیریت خدمات فنی شرکت موفق به ارائه ٢ هزار و ٥٩٢ عملیات شامل حفاری با هوا، حفاری فروتعادلی، آزمایشگاه چاه با ساق مته، آزمایش بهره‌دهی چاه، لوله مغزی سیار، لوله‌گذاری چاه و نصب آویزه شد.

وی انجام چهار هزار و ٨٨١ عملیات شامل سیمانکاری چاه، اسیدکاری گسترده و ویژه و تزریق پذیری چاه‎‌ها را از جمله خدمات ارائه شده از سوی مدیریت سیمان و انگیزش چاه و یک هزار و ٤٠٩ مورد خدمات نمودارگیری از سیال حفاری و چاه‎پیمایی را از خدمات فنی و تخصصی شاخص مدیریت خدمات ویژه عنوان کرد .

لایجی خاطرنشان کرد: در  بخش عملیات ویژه، پارسال متراژ حفاری افقی و جهت دار به ٤١ هزار و ٥٤١ متر و مغزه گیری به ٢ هزار و ١٦ متر رسید. شرکت ملی حفاری ایران بخش عمده ارائه  عملیات حفاری و خدمات فنی تخصصی یکپارچه در صنعت نفت کشور را بر عهده دارد. شانا
https://naftonline.ir/news/166/
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

feedback
Iran, Islamic Republic of
حمید
سیاستهایی ( شعار بگیم بهتره)که هر سال کپی پیست میشه و لی اجرا نمیشه حروف والی و سیاستهای ملی حفاری شباهت عجیبی بهم دارند!!!!!!
ش بینی شده، بهبود کارکرد دستگاه‎های حفاری، بهبود میزان اثربخشی فعالیت‎های پژوهشی، تامین به‎موقع کالا، ارتقاء سطح HSE، بهبود عملکرد پروژه‎های حفاری، توجه بیش از پیش به منابع انسانی، توسعه و گسترش زیر ساخت‎های فناوری اطلاعات و سیستم‎های پشتیبان و …، از جمله این برنامه‎هاست.
feedback
Iran, Islamic Republic of
حمید
سیاستهایی ( شعار بگیم بهتره)که هر سال کپی پیست میشه و لی اجرا نمیشه حروف والی و سیاستهای ملی حفاری شباهت عجیبی بهم دارند!!!!!!
پیش بینی شده، بهبود کارکرد دستگاه‎های حفاری، بهبود میزان اثربخشی فعالیت‎های پژوهشی، تامین به‎موقع کالا، ارتقاء سطح HSE، بهبود عملکرد پروژه‎های حفاری، توجه بیش از پیش به منابع انسانی، توسعه و گسترش زیر ساخت‎های فناوری اطلاعات و سیستم‎های پشتیبان و …، از جمله این برنامه‎هاست.
0